BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 11, 2012

stalker.

to miss stalker.
oo stalk blog ak yee..
haha..
apepun semoga berbahagia dengan si dia terchenta :p
p/s: oppps.. ada org perasan kewww?

semakin dekat.. semakin byk dugaan..
sgt....
last 2 days.. g KL..
hoping to meet him + cari brg sikit..
end up sampai2 je kt stesen bus dia kata x leh ambik..
urgently need to take flight to jb this morning for a meeting.
duhhhhhhh!
mujur ada cik rashidah farhanah tercinta. ( i know u will read :p)
rasa mcm gila meroyan pun ada time tu..
g kl sentral sorang2 letak bag kt situ..
pastu g mid valley..
jumpa miss farhanah :p
stay kt rumah dia mlm tu..
rumah shidah dah pergi, rumah sab dah pergi, rumah sape pulak ak  nk g tumpang tdo ni..
tq dear :) ak suka sambal hijau tu sedapppppppppppp!


esoknya baru dpt jumpa dia. exactly 12hours.
12 jam sahaja.. 8 30 pg until 8 30 mlm......

aku rasa seharian ak duk mrh dia mcm2 semalam..
mrh diri sendiri..
rasa nak lari balik pun ada..
mujur la dia memahami.
ak marah2 dia gelak je.
masa tu rasa nk cam nak meletup pun ada..
helllooo ak dtg dr jauh tp dia xde?
tp bila jumpa.
puhhhhhhhhhhh! hilang lesap begitu sahaja..
marah geram sedih semalam..
hilang luput lesap ditelan angin kota.
hahahaha..
totallyyy~~~~~~
camne nak marah? sms bley ar.
depan mata.. u makes my heart melttttt :P
ok dia nak dtg trg lg.. 9 hari ..
countdown...... :)

2 comments:

Cik Dilla said...

bahahahaha..aku stalk blog ko wehhhh ;p

Naqiah Khalidah said...

ahahahaahhaha. ak tau ada org stalk :p